Kedves Megrendelőnk!

A SattvaFood 2012 végén átalakult, melynek következtében a jelenlegi honlap megszűnik.

Egy új környezetben várunk viszont, ahol továbbra is a megszokott 
változatos és mindig friss ételkínálatunkból csemegézhetsz:

"Azzá leszünk, amit megeszünk”

        A SattvaFood laktovegetáriánus és vegán házhozszállító ételfutár, amely minden reggel frissen készített ételeket szállít ki Budapest egyre több kerületében. IX. kerületi modern konyhánkban nap mint nap nagy lelkesedéssel és kímélő főzéstechnológiával készítjük változatos ételeinket. Jelenleg minden nap 13 féle étel és 3 menü közül válogathat mindenki, aki különleges finomságú, adalék-, színező- és tartósítószermentes, valamint garantáltan hús- és tojásmentes ételekre vágyik. 
        Az is megtalálja nálunk ételeit, aki diétázik vagy egyszerűen “csak” egészségesebben szeretne étkezni, esetleg méregtelenít vagy fogyókúrázik. A laktózmentes diéta is biztosított annak, aki vegán és egyben laktózmentes ételeinket választja, hiszen vegán ételeink mindenféle állati fehérjétől, így tejtermékektől is mentesek. Aki azonban szeretné élvezni a tejtermékek ízét (de csakis azokét, mert tejet sem használunk), annak laktovegetáriánus menünket ajánljuk.
       Az általunk hőn szeretett gabonák - a tönkölybúza (konyhánkban saját malmunkkal frissen őrölve), a köles, a hajdina, az árpa, a rozs - pedig egyszerűen kihagyhatatlanok ételeink megalkotásakor. Nem úgy, mint a répacukor, amely helyett nád-, illetve nyírfacukrot használunk. Ételeinket - a környezetet is kímélve - újrahasznosítható, környezetbarát csomagolásban, melegen szállítjuk ki. 

      Célunk, hogy az egészséges és tudatos táplálkozás elérhető legyen minél több ember számára, azok számára is, akik még nem mélyedtek el ennek rejtelmeiben, vagy egyszerűen csak nem érnek rá nap mint nap maguk elkészíteni ínycsiklandó és egyben vitalizáló ebédjüket.

      A házhozszállítás mellett csoportoknak, rendezvényekre is vállalunk vegetáriánus és vegán, esetleg speciális diétás (gluténmentes, bio, diabéteszes) ételkiszállítást, valamint vegetáriánus és vegán főzőtanfolyam keretében ismereteink megosztását.


Aktuális étlap

Tekintsd meg aktuális menünk!
Ételeink

Szállítási feltételek

Karácsonyi sütivásár