Kedvezménykártya

A SattvaFood Kedvezménykártya használatáról

 A SattvaFood fontosnak tartja a tudatos és egészséges életvitel és táplálkozás terjesztését, ezért egy együttműködést alakított ki különböző jógastúdiókkal, egészségnevelő- és spirituális intézményekkel, melynek keretében támogatja mindazokat, akik számára ez a célkitűzés szintén fontos. 

A kedvezmény igénybevételéhez kapcsolódó feltételek:

- Fontos, hogy a kibocsátó partnerrel hosszú távú kapcsolatod álljon fenn, ami abban nyilvánul meg, hogy a kibocsátó jógastúdiónál bérlettel rendelkezel, illetve a kibocsátó egyesület, vagy közösség tagja vagy,

- a kiszállított dobozokat a következő kiszállítás alkalmával visszaküldöd, és

- határidőben kifizeted a kedvezménnyel csökkentett rendelési összeget. 

A kedvezmény érvényessége:

- A kedvezmény a kártyán feltüntetett időpontig érvényes,

- a fenti feltételek folyamatos teljesítése esetén.

- Amennyiben a feltételeknek az érvényesség lejárta után is megfelelsz, akkor a jógastúdión, egyesületen keresztül kérheted új kártya kiadását, ilyen esetben ne felejtsd el az adataidat a honlapunkon módosítani, azaz megadni az új kártyaszámot! 

A kedvezmény érvényesítése:

A kedvezmény érvényesítéséhez kérjük, hogy a regisztráció során a „Kitől, illetve hol hallottál rólunk” rovatban tüntesd fel a kibocsátó nevét és a kedvezményes kártya számát. Ezen kívül szükséges, hogy minden rendelés alkalmával írd be a „Rendeléssel kapcsolatos kérés” ablakba a kártya számát és az érvényességi időt. Ez nagyon fontos nekünk ahhoz, hogy a kedvezményt mindig, már a rendelés visszaigazolásnál is figyelembe tudjuk venni.  

Amennyiben a fenti feltételeknek megfelelsz, de az a közösség, ahova jársz, még nem rendelkezik ilyen kedvezményes kártyával, hívj minket, és felvesszük a kapcsolatot az adott stúdióval vagy közösséggel!

A kedvezmény nem terjed ki a kiszállítás díjára, így továbbra is az egy kiszállítási címre jutó – kedvezménnyel csökkentett – napi rendelési összegnek el kell érnie az 1.400.-Ft-os minimumot, ez alatt 300.-Ft kiszállítási díjat számítunk fel.