Referenciák

CSAK HÚSMENTESEN!

A kéthavonta megjelenő Wellness magazin idei legújabb, februári-márciusi számában egy féloldalas cikket közölt le rólunk, a SattvaFood-ról, miután több budapesti ételkiszállító céget és azok ételeit - köztük a mienket - tesztelték. A két hétig tartó tesztelés után személyes tapasztalataikat osztották meg a cikkben az újságírók. Ezt honlapjukon egy szavazásos játék is követte, amelyben a tesztelt cégek kerültek újból megmérettetésre. 
Nagy-nagy örömünkre szolgált és nem kis büszkeséggel jelenthetjük ki, hogy a SattvaFood a megmérettetett cégek közül a legjobb három között szerepelt! 
SattvaFood-ról szóló cikk írójának (Jaksa Petra) személyes véleménye szerint: „… A fogások kellőképpen fűszerezettek és ízletesek voltak, és annak ellenére, hogy húst nem tartalmazott az étrend, egyáltalán nem éreztem annak hiányát…A vegán életmód – bár csak két hétig tartott – kimondottan jó hatással volt rám. A könnyű ételeknek köszönhetően sosem volt túlzott teltségérzetem, a bőröm pedig határozottan tisztább és üdébb lett… .”  
A cikk írója továbbá kihangsúlyozta, hogy mennyire fontosnak és szimpatikusnak találja, hogy konyhánk az ételek minősége mellett a környezettudatosságra is figyel, és hogy ezért, ebből a tudatos megfontolásból az ebédet mindig újrahasznosítható dobozokban szállítja ki.

Hálás szívvel köszönjük minden ránk szavazónak és tőlünk rendelőnek a bizalmat, és reméljük, hogy továbbra is minket és velünk együtt a tudatos táplálkozást választják!