A konyha
Így néz ki a nemzetközi élelmiszer-biztonsági és minőségbiztosítási (az ún. HACCP-s) előírásoknak mindenben megfelelő modern konyhánk, ahol a finomabbnál finomabb vegetariánus és laktózmentes ételeink készülnek.
Főzőtanfolyamaink alkalmával személyesen is körbejárhatod, és
akár ki is próbálhatod különböző konyhai eszközeinket, mint például a 10 tálcás sütő-pároló sütőnket vagy éppen a konyhai malmunkat, amivel minden sütés előtt frissen őröljük a tönkölybúzát, és az egyéb gabonákat, hogy tápértékük minél tökéletesebben megmaradjon.
Ebben - a kifejezetten erre a célra kialakított - helyiségben történik a visszaérkezett dobozok fertőtlenítése, és szárítása, hogy másnap már a mindenféle szennyeződéstől mentes dobozokba tálalhassuk az ebédet.
Ezúton is kérjük kedves vendégeinket, hogy segítsenek a dobozok visszaküldésével a környezettudatos működés biztosításában, hogy ne kelljen környezetünket feleslegesen terhelni egyszer használatos műanyag dobozokkal.
|
|