Szolgáltatási feltételek

Budapest számos kerületébe szállítunk laktovegetáriánus és vegán (laktózmentes) ételeket. Az alábbi térképen látható a folyamatosan bővülő kiszállítási terület.
Az ételeket a kiszállítás napján reggel készítjük, így azt még frissen szállítjuk ki 9:30-13:30 között.

Rendelésfeladás, módosítás, lemondás

Rendelést előzetes regisztráció után a honlapon lehet feladni a laktovegetárius vagy a vegán megrendelőlapok valamelyikén a regisztrált e-mail cím megadásával. Bejelentkezésre nincs szükség.
A rendelésfeladás határideje: a tárgynapot megelőző nap 13:00 óra. Minden megrendelésről visszaigazoló emailt küldünk.
A rendelés módosítására, lemondására szintén a tárgynapot megelőző nap 13:00-ig van lehetőség.

Árak, kiszállítás díja, fizetés

Árainkat úgy alakítottuk ki, hogy minél több vegetáriusan táplálkozó vendégünk összeállíthassa a számára elfogadható napi menüt. Étlapunkon megtalálhatók az aktuális kínálatban szereplő ételek árai.
A kiszállítás ingyenes, ha a napi rendelés értéke egy kiszállítási címre vonatkozóan - akár több különböző, de ugyanarra a címre szóló rendelésből eredően, azokat összegezve - eléri az 1400 Ft-ot. 1400 Ft alatti napi rendelés esetén 300 Ft kiszállítási díjat számítunk fel.
Fizetni a kiszállítás során a futárnak lehet készpénzzel, illetve étkezési utalvánnyal.

Cseredobozok

Tartós ételhordó dobozokban szállítjuk ki az ételeket, így ezzel a környezetet is kíméljük. Minden cseredoboz a SattvaFood tulajdona, ezért kérjük a dobozok tisztítását és futárunknak történő átadását a következő kiszállítás alkalmával. Kérjük, minden esetben adják vissza a dobozokat! A kiszállított dobozokról és azok visszajuttatásáról nyilvántartást vezetünk.
A visszaszállított dobozokat mi minden esetben az előírásoknak megfelelően fertőtlenítjük, de ezen kívül arra kérjük vendégeinket, hogy a lehetőségekhez mérten mossák el azokat, hogy minél kevesebb selejtes doboz képződjön. Nagyon köszönjük az együttműködést a minél kevesebb műanyaghulladék képződése érdekében.

Ételek kezelése

Ételeink nagy részét melegen szállítjuk ki, ezért ha az átvételt követően később kerül elfogyasztásra az étel, akkor - meleg étel esetén - a dobozról a tetőt levéve kell azt lehűlni hagyni. Hosszabb időre hűtőben kell tárolni az ételt. Azt ajánljuk, hogy természetes lángon vagy lapon melegítsék újra az ételt, és kerüljék a mikrohullámú sütő használatát.