Ebéd Házhozszállítás

Vegetáriánus és (laktózmentes) vegán ételeinket minden munkanap frissen elkészítve szállítjuk ki Budapest egyre több kerületébe legkésőbb 13:30-ig.

Ételrendelés

Jelenleg minden nap 13 féle étel és 3 menü közül válogathat mindenki, aki különleges finomságú, mesterséges adalék-, színező- és tartósítószermentes, valamint garantáltan hús- és tojás nélküli ételekre vágyik. A laktózmentes táplálkozást választó ügyfeleinknek a vegán, míg a hagyományosabb ízek kedvelőinek inkább a laktovegetáriánus ételeinket ajánljuk.

Ételkiszállítás

A reggel frissen elkészített ételeket minden munkanap 9:30 és 13:30 között melegen szállítjuk ki. A környezettudatosság jegyében ételeinket nem eldobható dobozokban, hanem újrafelhasználható műanyag edényekben tálaljuk, melyeket a következő rendelési napon visszagyűjtünk vendégeinktől, hogy fertőtlenítést követően újra felhasználhassuk azokat. Ennek köszönhetően környezetünket sem terheljük felesleges műanyag hulladékkal.

Megrendelés

Ételeink közül az alábbi megrendelőlapokon a szállítást megelőző nap 13:00-ig választhatsz: laktovegetáriánus megrendelőlapvegán megrendelőlap.

Jó étvágyat kívánunk ételeinkhez!