Vegán Ételrendelés


Amennyiben Vegán ebéd házhozszállítást szeretnél rendelni, akkor a regisztrációt követően rendelésedet a Vegán megrendelőlapon tudod bejelölni előző nap 13 óráig. A rendelés alapján mi hajnalban elkészítjük az ebédedet, és frissen, melegen szállítjuk ki legkésőbb 13:30-ig.

Vegán Ételek

Laktovegetáriánus és vegán ételeinkről egyaránt elmondható, hogy nem tartalmaznak húst, tojást és tejet. Vegán ételeinknél azonban a tejtermékeket is növényi alapanyagú termékekkel helyettesítjük, így vegán ételeink megfelelnek a laktózmentes diéta kritériumainak is.


Vegán Étrend

A vegán étrend a vegetáriánusnál lényegesen szigorúbb, alapvetően növényi eredetű étrendet jelent, mivel a vegánok minden állati eredetű étel fogyasztásától (hús, tejtermékek, tojás, sőt méz) és néha még az egyéb állati eredetű termékek használatától is tartózkodnak, (pl: ruházati termékek: gyapjú, selyem).

Vegán ételeinkben tehát mi sem használunk állati eredetű élelmiszereket, illetve nem alkalmazunk répacukrot (nád-, illetve nyírfacukrot használunk helyette), illetve adalék-, és színezőanyagot sem. Kímélő főzéstechnológiával főzünk, hogy az alapanyagok tápértékét minél inkább megőrizzük, és ételeinket frissen elkészítve, melegen – újrafelhasználható dobozokban - szállítjuk ki vevőink részére.

Vegán ételeinket a vegán megrendelőlapon, illetve aktuális menü oldalon tekintheted meg. 

Jó étvágyat kívánunk ételeinkhez!