Vegetáriánus Ételrendelés

Ha Vegetáriánus ebéd házhozszállítást szeretnél megrendelni tőlünk, akkor a regisztrációt követően rendelésedet a lakto-vegetáriánus megrendelőlapon tudod bejelölni előző nap 13 óráig. Rendelésed alapján mi hajnalban elkészítjük az ebédedet, és frissen, melegen szállítjuk ki legkésőbb 13:30-ig.

Vegetáriánus Ételek

Amit általában mindenki tud a vegetáriánus étrendről, az az, hogy nem tartalmaz húst. Azt viszont már kevesebben tudják, hogy a vegetáriánus étrenden belül is több változat létezik: így vannak, akik nem használnak tejet és tejtermékeket (vaj, sajt, tejföl, tejszín, stb.), de tojást igen, míg mások csak a tojást mellőzik az étrendjükből.

Vegetáriánus Menü


Konyhánkban vegetáriánus és vegán ételeket készítünk, azaz nem használunk húst, tojást és tejet, csak tejtermékeket használunk, azt is csak laktovegetáriánus ételeinkhez. Vegán ételeinknél ez utóbbit is növényi alapanyagokkal helyettesítjük. Ételeinket gabonák változatos felhasználásával készítjük, édesítéshez pedig nád-, vagy nyírfacukrot használunk. Kímélő főzéstechnológiával főzünk, hogy az alapanyagok tápértéke minél inkább megmaradjon, és a megrendelt ebédet frissen elkészítve, melegen szállítjuk vevőink részére. 

Vegetáriánus ételeinket a laktovegetáriánus megrendelőlapon, illetve aktuális menü oldalon tekintheted meg.

Jó étvágyat kívánunk ételeinkhez!